Είσοδοι Αλουμινίου

A-88i2 Xclusive

Το ΝΕΟ ενεργειακό σύστημα κύριας εισόδου 8800i2 με βάθος 77mm, αλλάζει τα δεδομένα στις κυρίες εισόδους, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα θερμομόνωσης, στεγάνωσης και σχεδιαστικών λύσεων.

Περισσότερα
A-56 Superior thermic

Η Είσοδος A-56 SUPERIOR με πρωτοποριακή πατέντα στο φύλλο (κρυφό από την εξωτερική και την εσωτερική πλευρά) και με κομψή εμφάνιση, είναι ένα σύστημα για την κατασκευή κυρίων εισόδων. Η αυστηρή γραμμή του προσδίδει κύρος στις εισόδους κατοικιών και αποτελούν το πρώτο κούφωμα της οικίας το οποίο βλέπει κάποιος επισκέπτης.

Περισσότερα
A-56 Simplex thermic

Το σύστημα A-56 SIMPLEX με πρωτοποριακή πατέντα στο φύλλο (κρυφό από την εξωτερική πλευρά) , είναι ένα σύστημα για την κατασκευή Κυρίων Εισόδων. Η αυστηρή γραμμή του προσδίδει κύρος στις εισόδους κατοικιών, οι οποίες και αποτελούν το πρώτο κούφωμα της οικίας το οποίο βλέπει κάποιος επισκέπτης.

Περισσότερα
A-56 thermic

Kαλύπτει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγανότητα και ανεμοπίεση ως 450 Pa σε μέγιστη διάσταση πιστοποιημένου δίφυλλου κουφώματος 2.33 x 2.33 m, (καταιγίδα 10 Beaufort με ταχύτητα ανέμου 89-102 km/h, όπου ξεριζώνονται δέντρα και προκαλούνται σημαντικές ζημιές). Άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, πιστοποιημένη αντίσταση στη διάρρηξη κατηγορίας WK2.

Περισσότερα
Α-46 thermic light

Είναι η σειρά που καθορίζει τη βάση της γκάμας των θερμοδιακοπτόμενων ALTECH multilock systems. Με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδροπίεση και ανεμοπίεση ως 450 Pa σε μέγιστη διάσταση πιστοποιημένου δίφυλλου κουφώματος 1.50 m x 2.30m, που αντιστοιχούν σε δυνατή καταιγίδα 10 Beaufort με ταχύτητα ανέμου 89 -102 km/h.

Περισσότερα
A-54 simple

Αποτελεί την ευρέως χρησιμοποιούμενη σειρά των ALTECH multilock systems. Δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγανότητα, την ανεμοπίεση και την ηχομόνωση.

Περισσότερα