Ανοιγόμενα Αλουμινίου

A-86i2 Xclusive

Το νέο συστήμα Α-86i2 ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις για μέγιστη θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και απόλυτη στεγάνωση, αλλά ταυτόχρονα δίνει ελευθερία κινήσεων στο σύγχρονο αρχιτέκτονα με πληθώρα σχεδιαστικών επιλογών (window wall κατασκευές, κιβωτοειδής κατασκευή παραθύρων κ.α.) με βασικό βάθος διατομής MONO 77mm.

Περισσότερα
A-56i2 thermic plus

Kαλύπτει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγανότητα και ανεμοπίεση ως 450 Pa σε μέγιστη διάσταση πιστοποιημένου δίφυλλου κουφώματος 2.33 x 2.33 m, (καταιγίδα 10 Beaufort με ταχύτητα ανέμου 89-102 km/h, όπου ξεριζώνονται δέντρα και προκαλούνται σημαντικές ζημιές). Άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, πιστοποιημένη αντίσταση στη διάρρηξη κατηγορίας WK2.

Περισσότερα
Α-46i2 thermic light

Είναι η σειρά που καθορίζει τη βάση της γκάμας των θερμοδιακοπτόμενων ALTECH multilock systems. Με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδροπίεση και ανεμοπίεση ως 450 Pa σε μέγιστη διάσταση πιστοποιημένου δίφυλλου κουφώματος 1.50 m x 2.30m, που αντιστοιχούν σε δυνατή καταιγίδα 10 Beaufort με ταχύτητα ανέμου 89 -102 km/h.

Περισσότερα
A-116 thermic extra

Η Α-116 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για όλες τις τυπολογίες ανοιγομένων συστημάτων με κορυφαία ενεργειακή απόδοση.

Περισσότερα
A-200 thermic

Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας είναι το χαρακτηριστικό της σειράς 20000 Apollo ALTECH, σύστημα το οποίο ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις για ασφάλεια καθώς διαθέτει ενσωματωμένο ατσάλινο μηχανισμό που διασφαλίζει περιμετρικό κλείδωμα του κουφώματος σε πολλά σημεία.

Περισσότερα
A-265 thermic light

H σειρά αυτή αποτελεί μία οικονομική λύση στα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα. Ανοιγόμενο σύστημα θερμομονωτικών κουφωμάτων αλουμινίου με μηχανισμό 16mm περιμετρικής ασφάλισης. Θερμομόνωση με παρεμβολή υαλοενισχυμένου πολυαμιδίου PA 6.6 στα 24mm στις κάσες και πιχάκι διπλής διέλασης από υψηλής αντοχής, που εμποδίζει την μεταφορά θερμότητας από και προς τον εσωτερικό χώρο.

Περισσότερα
A-54 simple

Αποτελεί την ευρέως χρησιμοποιούμενη σειρά των ALTECH multilock systems. Δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγανότητα, την ανεμοπίεση και την ηχομόνωση.

Περισσότερα
Α-43 simple light

Είναι η σειρά που καθορίζει τη βάση της γκάμας ALTECH multilock systems. Προσφέρει κουφώματα ιδανικής σχέσης κόστους και επίδοσης αντίστασης σε καιρικές καταπονήσεις.

Περισσότερα