Συρόμενα Αλουμινίου

A-67 thermic inox

Τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος Α-67 multilock slide είναι η ασφάλεια και η πρακτικότητα στη χρήση, η δυνατότητα πολλών αρχιτεκτονικών κατασκευών διαφορετικού τύπου, τα μεγάλα ανοίγματα έως 3,5 μέτρα και η στιβαρότητα κατασκευής. Επιπλέον, οι διαχρονικές ίσιες γραμμές του Α-67 multilock slide και τα άριστα χαρακτηριστικά θερμοηχομόνωσης και στεγάνωσης κατατάσσουν το σύστημα ως μία ασφαλή συρόμενη λύση με αντοχή στο χρόνο.

Περισσότερα
A-65 thermic inox

Το νέο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα Α65, χαρακτηρίζεται από τις αυξημένες δυνατότητές του στην κάλυψη όλων των πιθανών τυπολογιών κατασκευής συρομένων. Έχει πιστοποιηθεί στο πλέον έγκριτο ινστιτούτο Ift Rosenheim Γερμανίας με εξαιρετικές επιδόσεις στην θερμοπερατότητα με συντελεστή Uf 3,9 W/(m2*k) για επάλληλη κατασκευή.

Περισσότερα
A-S35 thermic inox

Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα το οποίο αποτελεί μια εντελώς καινούρια και σύγχρονη πρόταση για συρόμενα συστήματα.

Περισσότερα
Α-33 simple inox

Συρόμενο σύστημα κουφωμάτων που ενδείκνυται για σύγχρονες κατασκευές, όπου είναι απαραίτητη η οικονομία χώρου. Πρόκειται για το βασικό συρόμενο σύστημα για ήπιο κλίμα με μεγάλες δυνατότητες τυπολογιών.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος είναι η ποιότητα στην κατασκευή, η ελαφριά δομή της και η αθόρυβη λειτουργία. Οι λιτές γραμμές του, η υπεροχή του ανοξείδωτου υλικού και η λειτουργικότητα του καθιστούν το Α-33 Inox EVO ως συνώνυμο της σύγχρονης αισθητικής.

Περισσότερα