Ασφάλεια

Ασφάλεια από ατσάλι. 

Η ασφάλεια που επιθυμούν οι άνθρωποι σίγουρα δεν αφορά μόνο την προστασία των υλικών αγαθών τους, αλλά σχετίζεται με το αίσθημα ασφάλειας που θέλουν να νιώθουν όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους, χωρίς να ζουν με το φόβο μιας διάρρηξης ή μιας ληστείας.  Οι απαιτήσεις προστασίας του σπιτιού από διαρρήξεις, είτε πρόκειται για διαμέρισμα είτε για μεμονωμένη κατοικία, αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Η ALTECH  ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες επινοώντας σίγουρους τρόπους για την αντιμετώπιση των εξωτερικών κινδύνων. Τα συστήματα πολλαπλής ασφάλισης των κουφωμάτων ενσωματώνονται σε όλους τους τύπους ανοίγματος μεμονωμένων κατοικιών ή διαμερισμάτων και παρέχουν ασφάλεια, είτε βρίσκεστε εντός είτε εκτός σπιτιού.

Μηχανισμός

Ένας σημαντικός λόγος της ποιότητας, είναι και ο ανοιγοανακλινόμενος μηχανισμός από την Winkhaus, τον οποίο και χρησιμοποιούμε τα τελευταία χρόνια. Όλα τα μέρη του μηχανισμού που αφορούν την ασφάλεια είναι από σκληρό ατσάλι, όπως οι γωνίες σύνδεσης, οι οκτάγωνες μανιταροκεφαλές και τα αντικρίσματα ασφαλείας.

Είσοδος

Η πόρτα του σπιτιού σας δεν πρέπει να έχει μόνο διακοσμητικό ρόλο αλλά και να παρέχει προστασία στο σπίτι.

Κλειδαριά 4 σημείων
Τα επιπλέον τέσσερα σημεία ασφάλισης προσφέρουν, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χωνευτές κλειδαριές, μία επιπλέον ασφάλεια σε περίπτωση παραβίασης.

Κλειδαριά 3 σημείων
Με τρία σημεία ασφάλισης και περιστρεφόμενο άγκιστρο από ατσάλι.

Κλειδαριά 3 σημείων - Αυτόματη
Με τρία σημεία ασφάλισης, περιστρεφόμενο άγκιστρο από ατσάλι και αυτόματη απασφάλιση τραβώντας απλώς την πόρτα.
Το περιστρεφόμενο άγκιστρο από ατσάλι προστατεύει συνεχώς το κλείδωμα

Χερούλι

Τα κουφώματα μας έχουν χερούλι Secustic με εσωτερική ασφάλεια (εσωτερική καστάνια) που μπορείς να το ακούσεις, για απόλυτη ασφάλεια κατά την προσπάθεια διάρρηξης .