Ποιότητα

 Το μεγάλο όπλο της εταιρείας μας είναι αναμφισβήτητα η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων που επιτυγχάνεται με  τη χρήση  επώνυμων αναγνωρισμένων υλικών και εξαρτημάτων σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εξειδίκευση  του κατασκευαστικού μας τμήματος.  Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε μία ανάγκη για αναζήτηση νέων καινοτόμων λύσεων στην τεχνολογία παραθύρων, έτσι με την εμπειρία και σε συνεργασία με πρωτοπόρους  στο χώρο, καταφέραμε να απογειώσουμε την ποιότητα των κουφωμάτων. Σκοπός μας είναι μετά από χρόνια τα παράθυρά σας να δουλεύουν όπως την πρώτη μέρα …

 Τα εξωτερικά κουφώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα αλλά και στην διαμόρφωση της συνολικής ποιοτικής αξίας του σπιτιού σας.
Διακοσμούν και παράλληλα παρέχουν τις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές εκείνες ιδιότητες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός άνετου, ευχάριστου και λειτουργικού εσωτερικού χώρου χωρίς άσκοπες ενεργειακές απώλειες.
Άρρηκτη αποτελεί η σχέση τους με τη δική  σας ασφάλεια αλλά και αυτή των αγαπημένων σας προσώπων και υλικών αγαθών.
Όλοι οι παραπάνω παράγοντες για εμάς είναι το ίδιο σημαντικοί, αφού η σωστή διαχείριση τους, χωρίς συμβιβασμούς, οδηγεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 Τα κουφώματα της ALTECH, ακολουθώντας τις αυστηρότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές σε συνδυασμό με υλικά προηγμένης τεχνολογίας, εξασφαλίζουν σε εσάς και την οικογένειά σας άνεση, ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην κατοικία σας.
Εμπιστευτείτε την πολύχρονη πείρα μας και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι  για μια ζωή…