Συστήματα Schüco

AWS 75.SI

 Το σύστημα παραθύρων αλουμινίου Schüco AWS 75.SI συνδυάζει τις εξαίρετες θερμομονωτικές ιδιότητες των παραθύρων PVC και ξύλου με τα μοναδικά πλεονεκτήματα του αλουμινίου -ανθεκτικότητα και σταθερότητα -λεπτά πλάτη όψης και μεγάλη ποικιλία σχεδίων με μεγάλα διαφανή σχήματα. Με βασικό βάθος 75 mm, το σύστημα AWS 75.SI σας προσφέρει εξαιρετική πολυμορφία και αποτελεί το απόλυτο συμπλήρωμα για τη σειρά πορτών Schüco.

Περισσότερα
AWS 65

Ένα σύστημα που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Τα λειτουργικά οφέλη συνδυάζονται με τα αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Τα πλεονεκτήματα όπως η υψηλή θερμομόνωση με ελάχιστο βάθος διατομής και τα λεπτά πλάτη όψης ως 65 mmσυνδυάζονται σε στοιχεία απόλυτα συνδυαζόμενα το ένα με το άλλο.

Περισσότερα
ASS 70.HI

Το σύστημα Schüco ASS 70.HI παρέχει την καλύτερη θερμομόνωση, απόλυτη στεγανότητα και εξαιρετική αντοχή έναντι διάρρηξης παράλληλα με τη μέγιστη άνεση χρήσης. Tο σύστημα αυτό ενδείκνυται για μεγάλα πλάτη ανοίγματος με κατασκευές τζαμιού μεγάλων διαστάσεων.

Περισσότερα
ASS 50

Το σύστημα αλουμινίου Schüco ASS 50 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, εμπορικά και δημόσια κτίρια. Οι συρόμενες πόρτες Schüco μετακινούνται σχεδόν αθόρυβα σε οδηγούς ανοξείδωτου χάλυβα με αντιδιαβρωτική προστασία. Όλα τα συρόμενα φύλλα μετακινούνται σε ένα επίπεδο, χωρίς ενοχλητικά φύλλα να εξέχουν στον χώρο.

Περισσότερα
ADS 75.SI

Είναι η ιδανική λύση για κτίρια με τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά τη διαχείριση της ενέργειας και την αρχιτεκτονική. Το σύστημα εισόδου Schüco ADS 75.SI (Aluminium Door Systems) ικανοποιεί όλες τις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς ως προς τη θερμομόνωση, τον περιορισμό του χρόνου κατασκευής, ενισχύοντας παράλληλα την ποιότητα. Τα συστήματα πορτών και παραθύρων AWS/ADS είναι απόλυτα συντονισμένα και διατίθενται σε όλα τα βάθη διατομής από 50 mm ως 75 mm με υψηλή θερμομόνωση.

Περισσότερα
ADS 65 HD

Τα μεγάλα ανοίγματα του συστήματος πόρτας Schüco ADS HD (Heavy Duty) ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Προσδιορίζουν σε κάθε τύπο κτιρίου και ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, για τα δημόσια και εμπορικά κτίρια, το σύστημα πόρτας Schüco ADS 65 HD έχει βελτιωθεί για συνεχές και μέγιστο δομικό φορτίο.

Περισσότερα