Στην ALTECH Φουρλακίδης, γνωρίζουμε καλά ότι τα εξωτερικά κουφώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της συνολικής ποιοτικής αξίας ενός ακινήτου και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και λειτουργικού εσωτερικού χώρου, χωρίς ενεργειακές απώλειες.

Τα καινοτόμα προϊόντα μας διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις τους σε:

  • Θερμομόνωση

  • Στεγανότητα

  • Ηχομόνωση

  • Ασφάλεια

Στην ALTECH Φουρλακίδης έχουμε τον τρόπο να θωρακίσουμε τον χώρο που θέλετε να προφυλάξετε από τους εισβολείς, καθώς και από τη μεγαλύτερη απειλή της εποχής, που είναι η απώλεια ενέργειας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η εμπειρία μισού αιώνα σε υλοποιημένα έργα και η υψηλή τεχνογνωσία, που έχουν καταξιώσει την επιχείρησή μας στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου, έχουν θέσει νέα πρότυπα στην παραγωγή κουφωμάτων.

Έχουμε ολοκληρώσει εκατοντάδες έργα στην Ξάνθη, όπου βρίσκεται το εργοστάσιό μας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, μέσω του δικτύου συνεργατών μας. Παράλληλα, έχουμε υλοποιήσει αξιοσήμαντα έργα στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, καθώς και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογικό μηχανολογικό εξοπλισμό, συντελούν στην παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας ποιοτικών και σύγχρονων κουφωμάτων αλουμινίου, μειώνοντας παράλληλα τη διάρκεια κατασκευής τους.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, ακολουθούμε τις αυστηρότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές, σε συνδυασμό με υλικά προηγμένης τεχνολογίας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε στο σπιτικό σας άνεση, ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Ποιότητα με σφραγίδα!

Ολόκληρη η γκάμα των προϊόντων μας φέρει ένα μοναδικό κωδικό QR code, εν είδει ταυτότητας της σειράς, την οποία έχετε προμηθευτεί. Σκανάροντας με το κινητό σας πάνω στην ταυτότητα του προϊόντος, ανακτώνται στην οθόνη σας όλες οι πληροφορίες, που συνοδεύουν τη σειρά, καθώς και το πιστοποιητικό CE.
QR Code

Πρότυπα και Διαδικασία Παραγωγής

Από την πρώτη ύλη μέχρι και το τελικό προϊόν, η παραγωγή είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίζεται σταθερά η εγγυημένη ποιότητα σε ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας.

Ο συνεχής έλεγχος σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων μας, καθώς και η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών μας σε πρώτες ύλες, οδηγούν την παραγωγή μας στο άψογο τελικό στάδιο της τοποθέτησης, χωρίς κατασκευαστικά λάθη ή ατέλειες.

Κατά τη διαδικασία παραγωγής, τηρούμε πιστά τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Η εναρμόνισή μας με τις οδηγίες, τις οποίες επιτάσσει η ευρωπαϊκή, αλλά και η διεθνής νομοθεσία, αποτελεί βασικό κριτήριο για την προτίμηση, την οποία δείχνουν στα προϊόντα μας οι επαγγελματίες του κλάδου.

ALTECH

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Alumil
Elvial
Salamander
Deceuninck
Nexus

Ενδιαφέρεστε για κουφώματα αλουμινίου ή PVC;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε την ενδεδειγμένη λύση για πόρτες και παράθυρα αλουμινίου ή PVC.