Η Altech Φουρλακίδης ιδρύθηκε στην Ξάνθη το 1969 από τον Ιωάννη Φουρλακίδη, με αντικείμενο την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου.

Η υπεύθυνη δράση του ιδρυτή από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης, η αδιάλειπτη παρουσία της εταιρείας στο χώρο της επεξεργασίας του αλουμινίου, ο σεβασμός στις απαιτήσεις κάθε πελάτη, αλλά και η εφαρμογή των νέων εξελίξεων στην τεχνογνωσία, οδήγησαν την επιχείρηση να αποκτήσει το «όνομα», που διατηρεί έως σήμερα.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η φήμη της εταιρείας επεκτάθηκε και οι παραγγελίες αυξήθηκαν ραγδαία, με συνέπεια η οικογενειακή επιχείρηση να αποτελέσει σύντομα μεγαλύτερου μεγέθους βιομηχανική μονάδα, προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση των ολοένα και περισσότερων πελατών της, από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

Σήμερα, οι εγκαταστάσεις της ALTECH Φουρλακίδης, συνολικού εμβαδού 2.100 τ.μ. σε έκταση 10 στρεμμάτων, στο 2ο χλμ της εθνικής οδού Ξάνθης – Καβάλας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, καθώς και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογικό μηχανολογικό εξοπλισμό συντελούν στην παραγωγή μiας μεγάλης ποικιλίας ποιοτικών και σύγχρονων κουφωμάτων αλουμινίου, μειώνοντας παράλληλα τη διάρκεια κατασκευής τους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η δεύτερη γενιά της οικογένειας Φουρλακίδη εξακολουθεί να λειτουργεί με την ίδια αφοσίωση την εξαγωγική πλέον επιχείρηση, τηρώντας πιστά τις αρχές, που την έχουν οδηγήσει στην κορυφή των προτιμήσεων κατασκευαστών, μηχανικών, αρχιτεκτόνων και ιδιοκτητών ακινήτων εντός και εκτός συνόρων.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της ALTECH και η συνεργασία με τεχνικές εταιρίες της απαιτητικής αγοράς ευρωπαϊκών κρατών, όπως η Γερμανία, αποτελούν την πιο αξιόπιστη πιστοποίηση για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών.

Ενδιαφέρεστε για κουφώματα αλουμινίου ή PVC;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε την ενδεδειγμένη λύση για πόρτες και παράθυρα αλουμινίου ή PVC.